Thursday, May 21, 2009

Mengenai Inang Mesra Enterprise

Syarikat Inang Mesra Enterprise telah ditubuh kan pada tahun 2003 dengan modal berbayar sebanyak 80,000 Ringgit Malaysia dan mempunyai kakitangan yang tetap seramai 5 orang.

Inang Mesra Ent secara amnya terlibat secara lansung dalam bidang pertanian, dan mengkhususkan kepada pembekalan tanaman landskap, hardskap dan input pertanian, serta kami menyediakan perhidmatan selepas pembelian dan perunding pertanian yang cekap.

Aktiviti perniagaan utama IME merangkumi pembekalan tanaman dan input pertanian, penjualan dan rundingnan pertanian kepada pihak yang memerlukan, perkhidmatan sewaan pokok hiasan pentas, khidmat sokongan selepas pembelian produk  yang dijual atau disewa oleh pihak kami, serta pengurusan projek-projek berlandaskan pertanian dan landskap.

Syarikat Inang Mesra Enterprise juga mengeluarkan dan memasarkan produk hasil bumiputra yang bermutu tinggi, serta mendapat tempat di pasaran pertanian masa kini iaitu baja semburan pelbagai guna Agrotech Plus yang mengaplikasikan teknologi kimia dan organik yang sesuai untuk semua tanaman. Untuk maklumat lanjut klik sini

Pada masa kini syarikat kami mengorak langkah ke hadapan dengan menawarkan perhidmatan bancuhan baja Sembuaran untuk individu, syarikat IKS mahupun mega untuk memasarkan produk baja semburan jenama mereka sendiri tanpa perlu memiliki kilang atau mengajikan pekerja. Setakat ini pelbagai syarikat dan individu yang telah menunjukkan minat untuk menceburinya dan telah menjadi pelanggan tetap kepada perhidmatan kami, Untuk maklumat lanjut sila klik sini

Laman ini diwujudkan untuk kami berkongsi maklumat pertanian yang mungkin berguna kepada anda. 

Sebarang pertanyaan anda boleh menghubungi kami di no yang tertera di bawah

Terima kasih kerana meluangkan masa anda.


En Mustafa Omar (Pengurus)
No Tel : 013-430 6191

En Saiful (Pembantu Pengurus)
No Tel : 010-370 4814 

No comments:

Post a Comment

Sila tingalkan komen anda.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...